Вижте най-красивите популярни дами като грижовни майки

от в 23:58 на 30.06.2016 в Светски шум

Оцени тази статия:
Вижте най-красивите популярни дами като грижовни майки famous.bg

Вижте най-красивите популярни дами като грижовни майки

Вижте най-красивите популярни дами като грижовни майки

Често красивите дами привличат множество погледи върху себе си, но извън обществения си образ, те живеят напълно нормален живот. Едни от най-успелите български звезди стават рано, грижат се за децата и едва тогава се посвещават на служебните си ангажименти. 

Биляна Йотовска е истински войник - спазва строг режим, който стартира рано сутрин и преминава през редица задължения. Тя обаче има отговорната задача да бъде майка на Никол, която е следствие на любовта й с културита Митко Димитров. 

Никол е името и на наследницата на Николета Лозанова. Истински шедьовър е малката госпожица, която е от футболиста Валери Божинов, с когото Николета вече се разведе. 

 

Мария също е подчинила ежедневието си на грижата за своята дъщеря Марая и съпруга си Християн Гущеров. Точно в 7 стартира денят за певицата, която не пропуска да приготви закуска за семейството си и чак след това насочва вниманието върху себе си. 

Симона Пейчева и до ден-днешен е отдадена на спорта, като обучава малки надежди на художествената гимнастика. Но на първо място са грижите за малкия й син, който е следствие на приключилия й брак с вече бившия й съпруг Горан. Двамата обаче са запазили прекрасни отношения и са посветили живота си на детето. 

 

Лора Караджова слезе за година от музикалната сцена точно в момент, в който бе на върха. Причината - раждането на дъщеричката й. Днес Лора отново е във форма и вече издаде първото си парче след майчинството "Една на милион". 


Теми   биляна йотовска | лора караджова | мария | николета лозанова | симона пейчева

Още по темата



x