A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open './assets/captcha/1582542810.2818.jpg' for writing: No such file or directory

Filename: libraries/antispam.php

Line Number: 147

Тита проговори за ареста на баща си - Famous.bg


Тита проговори за ареста на баща си

от в 10:59 на 13.03.2019 в Светски шум

Оцени тази статия:
Тита проговори за ареста на баща си famous.bg

Тита проговори за ареста на баща си

Тита проговори за ареста на баща си Снимка: Facebook Tita Xristova

Тита направи обръщение в социалните мрежи по повод ареста на баща й в Силистра. Припомняме, че той бе сред задържаните за източване на пенсии. 

Ето и какво написа самата изпълнителка:

"По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция.
Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация!
Второ аз и всички негови близки сме озадачени как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдите в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да се разбере обективанта истина.
От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите отново така “шумно” да я отразят."


Теми   тита

Още по тематаx