Новият музикален секс символ Жоро: Музиката е моят път

от в 21:27 на 28.06.2017 в Интервюта

Оцени тази статия:
Новият музикален секс символ Жоро: Музиката е моят път famous.bg

Новият музикален секс символ Жоро: Музиката е моят път

Новият музикален секс символ Жоро: Музиката е моят път Снимка: Фотограф: Костадин Кръстев-Коко

Само преди броени дни на музикалната сцена изгря ново име, което атакува поп класациите с "Любовна игра". Той определено хваща окото, нещо повече - снимките му вече подлудяват дамската половина на страната. Проектът му категорично се откроява, като по него са работили част от най-добрите ни автори. 

- Здравей, Жоро. Поздравяваме те за песента „Любовна игра“ и страхотния видеоклип. Сега е моментът да споделиш повече за авторите на проекта.

Благодаря, наистина всички се постараха, за да предложим наистина един качествен проект. За музиката изцяло се доверих на Светлин Къслев, той е страхотен музикант с изключителен усет както за тенденциите, които в момента са актуални, така и като отношение към артиста, в случая към мен. Росен Димитров и Анастасия Мавродиева работиха по текста – това са изключителни таланти, самата им работа говори повече за тях, едва ли бих могъл да изразя с думи възхищението си от тях. Видеоклипът си беше истинско предизвикателство. Няколко месеца го подготвяхме. Не познавах режисьора Станислав Христов, но още на първата ни работна среща разбрах, че именно той е човекът, който ще ме покаже по един различен начин. След това се започна дълга работа заедно с Милен Данков, той създаде хореографията. Репетирах заедно с балета, за мен танците са нова страница, която отварям оттук занапред.

- Ти си самопродуциращ се изпълнител, не е ли трудно да се прави музика в настоящия момент?

Трудно е. Шоубизнесът е скъпо удоволствие, но пък наистина си е удоволствие. Благодарен съм, че има хора, които вярват в моето бъдеще и ме подкрепят. Когато си сам изпълнител, срещаш препятствия. Но пък вярвам, че ако завладееш публиката, нищо не може да те спре.

- Демонстрира и страхотна фотосесия с появата на видеоклипа. Възможно ли е да те видим и в светлината на модел?

Музиката и модата вървят ръка за ръка. По сесията работих с Костадин Кръстев-Коко – мой любим фотограф. Тепърва има изненади, които обаче засега няма да разкривам.

- Как реши да стартираш поп кариера именно сега?

Просто настъпи моментът. Цял живот се подготвям за това – винаги музиката е била в кръвта ми и образованието ми изцяло е подвластно на нея. Имам големи амбиции, но не съм си поставял срокове, водя се от интуицията си и тя ми подсказа, че 2017-та е добра година за начало.

- В миналото често можеше да бъдеш видян с Николета Лозанова, в какви отношения си днес? Да я очакваме ли в следващ твой проект?

В страхотни отношения сме, тя ме поздрави за „Любовна игра“, мисля, че е от любимите й песни. При мен всичко е неочаквано, така че имайте търпение и ще получите отговор на въпроса дали ще я видите в мой проект.

- Открехни малко повече за това какво предстои оттук нататък в професионален план.

Подготвям паралелно няколко песни в момента. Работният процес ври и кипи. Мисля да не давам възможност на публиката да си поеме въздух от мен. Придържам се към един стил за бъдещите си проекти, но пък ще внесем едно тънко разнообразие, с което всеки път да успяваме да изненадаме феновете. Планирам и снимките на нов видеоклип – още от деня на премиерата на „Любовна игра“, започнах да мисля за следващия. За да е качествен, си изисква време – да обмислиш, да организираш, да намериш най-подходящите персонажи…

- Какво планираш за летните месеци като дестинация за плажуване?

Италия е любимото ми място, но това лято съм отделил едва няколко дни за почивка. Иска ми се да съм по-съсредоточен върху работата. За есента подготвям и клубно шоу, което си изисква време и усилия. Хубаво е, че в България си имаме море и между творческите паузи винаги може да се отскочи за едно къпане и нощно парти.

- Успех и очакваме следващите ти песни с нетърпение.

Благодаря, дано успея да ви изненадам.


Теми   жоро | любовна игра

Още по темата



x