/ИНТЕРВЮ/ Крум споделено за любовта, дуетните си половинки и предстоящa промяна

от в 01:14 на 15.12.2016 в Светски шум

Оцени тази статия:
/ИНТЕРВЮ/ Крум споделено за любовта, дуетните си половинки и предстоящa промяна famous.bg

/ИНТЕРВЮ/ Крум споделено за любовта, дуетните си половинки и предстоящa промяна

/ИНТЕРВЮ/ Крум споделено за любовта, дуетните си половинки и предстоящa промяна

Здравей, Крум, поздравявам те за успеха на дуетната ти песен с Андреа "Твойта кожа". Защо обаче Андреа не взе участие в клипа, имаше публикации , в които се твърди, че сте скарани?
Радвам се, че песента се получи така добре. И аз, и Андреа и целият екип, който стои зад песента, вложихме цялата си енергия и емоция в проекта, за което им благодаря сърдечно. Относно липсата на Андреа в клипа - не беше планирана. Доста време ни отне да стиковаме програмите си и да направим самия запис в студиото. Аз планирах парчето да излезе по средата на лятото, а то излезе през есента. Организирах клипа и екипа, който да го създаде. Уведомих я за всичко - в кой ден снимаме и т.н., очаквах да дойде до последно, но предполагам, че не е имала възможност. Още на следващия ден си писахме, никога не сме се карали, няма за какво. Харесвам я като артист и затова я поканих да споделим тази песен.


Защо напусна фирма "Пайнер", носеха се слухове, че Емануела е казала на Митко Димитров, че правиш участия на черно и затова той те е изгонил.
Напуснах фирма "Пайнер" по свое желание и никой никога не ме е гонил. Тръгнах си, тъй като композиторът Оцко ми предложи да отида в неговата новосъздадена музикална компания. Предполагам знаете, че той прави най-големите хитове в нашия бранш и тъй като разбрахя че няма да работи повече с фирма "Пайнер" по начина, по който го е правил преди, прецених, че за един певец, песните са най-важното нещо. Емануела няма нищо общо с това ми решение. Малко преди моето напускане и нейното влизане в "Пайнер", миналата година излезе песента ми "Скорпион", в която тя взе участие. Имаме и един вечен хит , който делим - песента "Нищо не знаеш". Мнението ми за нея е изцяло положително.

Какво ти предстои в професионален план? От доста време очакваме нов албум от теб?
Предстои ми излизането в началото на 2017 на нов сингъл. Песента е на Оцко и текстописеца Росен Димитров. Купонджийско парче е. Предстои и една изненада, която засега ще запазя в тайна. И за албума ще дойде време през 2017

Как и къде ще прекараш празниците? Всичко наред ли е с любовта?
Всичко е наред с любовта (смее се) . Заедно ще се сме на Бъдни вечер, а на Коледа… ще видим.

Какво очакваш от новата 2017 година и какво искаш да ти се случи?
Искам аз и близките ми да сме здрави и щастливи. Да продължавам да се развивам като певец и артист. Да съм все така щастливо влюбен и положителен. И нещо интересно ми предстои през месец януари - една пластична интервенция. Ще си присаждам коса (смее се).. Надявам се резултатът да е много приятен. Доверил съм се на най- добрия специалист не само в България – д-р Елза Банковска и клиника DHI. Предстои да видим, очаквайте.


Теми   hit mix music | андреа | емануела | звезда | крум | пайнер | твойта кожа

Още по темата



x