Жестока война се разяри между Мегз и Моника Валерива

от в 22:21 на 11.03.2018 в Светски шум

Оцени тази статия:
Жестока война се разяри между Мегз и Моника Валерива famous.bg

Жестока война се разяри между Мегз и Моника Валерива

Жестока война се разяри между Мегз и Моника Валерива

Голям скандал се развихри в социалните мрежи между Мегз и Моника Валериева. Повод за това стана снимка на Моника Валериева, на която тя представя нов подарък от своя любим - часовник за десетки хиляди евро. 

Мегз побърза да изкаже мнение, като без да назовава име, посъветва младите момичета да не се лъжат от лъскав живот, който водят някои дами. Без корекции, публикуваме поста на дизайнерката. 

"Пожелавам ви да имате истински живот, а не да бъдете измислени картинки от инстаграм.
Вчера видях толкова много доволно развети букети и подаръци, че почти се отвратих. Снимат, за да гледате. Екскурзии, лъскав живот, който да ви кара да завиждате. Някой пък си снимат скъпите часовници и написали: “Новият ми”. Да намекнат, че имат още много.
Но много от тези неща са супер фалшиви. Те ви показват лъскав начин на живот, който е само по снимките. Подарили й ролекс и 12334555666 рози. А горката е на антидепресантите или получава паник атаки или се дрогира. Е като сте толкова щастливи с тези часовници символ на това колко сте се издигнали в йерархията на “най-исканите” защо ви трябват медикаменти, които да успокояват пристъпите ви?
Направо забранявам на всички млади момичета да гледат подобни снимки и профили и да си мислят, че това е начинът да си щастлив и да имаш всичко, което поискаш. Това е огромна илюзия. Животът изобщо не е такъв. Такъв живот искат да ви покажат, че живеят. И такива искат да ги виждате. Всъщност са момичета, плащащи с телата си за имидж в снимки. Нямат любов, мъж, сигурните доходи, за които ви намекват в снимките. Абе те изобщо нямат нищо сигурно. Затова телата им се тресат в паники. Седнете си на дупетата и учете и работете, за да не ви се налага утре да се дрогирате, за да изтърпите да ви заливат с отврат за 1 часовник.
1 часовник, представяте ли си?! Какъвто ще да е.
Единственият начин да имате всичко, което поискате на секундата е да работите. Така ще си постигате сами и ще сте свободни да бъдете каквото си поискате и с когото си поискате.
Изобщо не ги гледайте тея шарлатанки, които ви показват, че пътуват, а всъщност са на поръчка. Или са събрали някой лев от поръчка и обикалят за нови КлЕенти."

На свой ред Моника Валериева реши да отвърне, макар нейното име да не се споменава никъде. Отново без корекции публикуваме поста й. 

"Колкото и да обсъждате,да се чудите и маете от къде,как,защо? И да се успокоявате колко съм нещастна и паникьосана..съм благодарна на Годпод,че имам този мъж до себе си.Който за разлика от някой е млад и добре изглеждащ.За възможностите му...те са непосилни на повечето хора.Това,че той е чужденец,не му пречи да се интересува,да си превежда и още повече да ме обича и подкрепя.Но Вие се излагате като народ.И не,няма да го снимам,защото негативна енергия не искам.Относно какъв е,моето обкражение знае.Относно дали ме взимал на сериозно,ще се засмея.А Вие,които се успокоявате,че ,,бачкам” в чужбина за 2000 рози през ден и за ролекс след ролекс...благодаря ви,много съм скъпо платена явно или взимам в цветя.Лошото е че в бъдеще съм сигурна,че няма да ви видя с човек до вас,колкото и аз да съм изкукуригала Хахаххахахахах! Относно бизнеса ми,завършвам годината с печалба на фирмата ми и платени данъци!За което явно е цялата злоба за да се търси скандал,за да се шуми около някои и да правят пари.Относно дали за първи път виждате мигли в България-не,но аз бях първа с български бранд...а след мен колко?Колкото и да се натискате,няма да стане.Не ви е писано.Изучете си добре психологията,радвайте се на успехите на другите и ще привлечете положително мислене и енергия.Някои също сме били в изолация,но не сме се взели на сериозно да преподаваме на децата от какво да се пазят.И да търсиш само панаир за да ти обърна внимание и утре да има новини-новата война.Е обърнах ти,сега бъди горда,рядко се случва.И да припознах се,защото съм единствената такава каквата описваш в тази държава.И за правописа тихо,не съм седнала с цел да пиша като някой,бързо драскам този роман и край на вниманието."


Теми   мегз | миглена каканашева | моника валериева | скандал

Още по тематаx