Поп звездата Жоро – специален гост на Седмицата на модата в Милано

от в 11:54 на 19.06.2018 в Светски шум

Оцени тази статия:
Поп звездата Жоро – специален гост на Седмицата на модата в Милано famous.bg

Поп звездата Жоро – специален гост на Седмицата на модата в Милано

Поп звездата Жоро – специален гост на Седмицата на модата в Милано

Поп певецът Жоро е сред официалните гости на Седмицата на модата в Милано. Именно това е най-значимият моден форум в целия свят, на който за първи път брандовете показват своите колекции Пролет-Лято 2019. Жоро присъства като лице на DSquared2 за България. Той бе сред звездите, които изгледаха от първи ред предстоящата линия на братята Дийн и Дан Катен. Самият той блестеше, облечен изцяло от стилистите на бранда.

„Станахме свидетели на страхотно шоу, което ме срещна с куп знаменитости от цял свят и съм щастлив, че имам възможност да бъда част от тази изключителна организация“, споделя Жоро. Домакин на шоуто бе Фабрика Оробия, която е притегателен център за артисти от цял свят, които представят своите инсталации, изложби и място за най-големите партита в Милано. Ревюто продължи с парти, което посрещна изгрева.

През новата седмица Жоро се завръща в България и веднага се отправя към студиото на Светлин Къслев, за да запише предстоящия си музикален проект. Преди месец той представи първия си дует с Диона „Подводница“, който за кратко време успя да се превърне в любим за феновете.


Теми   жоро

Още по темата



x