Маскирани нападнаха Фики и съпругата му

от в 19:52 на 25.12.2018 в Светски шум

Оцени тази статия:
Маскирани нападнаха Фики и съпругата му famous.bg

Маскирани нападнаха Фики и съпругата му

Маскирани нападнаха Фики и съпругата му

Дни преди Коледа, Фики и съпругата му излизат, за да отидат на кино. В непосредствена близост до дома им автомобил пресича пътя им. Двама маскирани мъже излизат и започват да блъскат по прозореца на изпълнителя. Той си мисли, че това е някаква шега. Слиза от колата и пита: Момчета, проблем ли има? Тогава те го хващат от двете страни и започват да го бутат. Певецът вижда, че единият от тях е въоръжен с нож и осъзнава, че не е шега. Той успява да отбие нападките им в самозащита, при което единият пада на земята, те се дърпат назад и се разбягват, качват се в колата и тръгват.

Полицаи идват светкавично, а Фики подава жалба срещу нападателите в Шесто РПУ. Той не е видял лицата им, заради маските, но марката Audi комби, и номерът на автомобила със софийска регистрация, са ясни. Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

“Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други. Благодаря на полицаите от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат намерени бързо и да получат съответното наказаниe.”


Теми   пайнер | планета | фики

Още по тематаx