Марая Кери - преди и сега, как я промени славата

от в 12:57 на 24.09.2017 в Световни звезди

Оцени тази статия:
Марая Кери - преди и сега, как я промени славата famous.bg

Марая Кери - преди и сега, как я промени славата

Марая Кери - преди и сега, как я промени славата

Безспорно, един от най-големите таланти в съвременната музика Марая Кери, е напълно неузнаваема 27 години след началото на кариерата си. Певицата, която изгря на световната сцена с песента "Vision of Love" се превърна от скромно момиче в пищна дама, чийто блясък граничи с кич и несъразмерни пропорции. И макар гласът й да игнорира нейната външност, феновете не могат да отрекат, че опитите й да изглежда като 20-годишна, са комични. 

На първите си клипове и концерти Марая залагаше на семпла визия и изнасяше на преден план своя талант. Именно с това се превърна в любимка за публиката. Последва брак с продуцента на Сони Томи Мотола, който обаче превърна живота й в кошмар. След развода на двамата, кариерата на певицата бе стопирана. Песните й бяха изтеглени от пазара, а забрана върху нея имаше по целия свят. Години отнеха на звездата да се пребори с агресията на бившия си съпруг и той отново да благоволи да разреши използването на гласа и личността й. Това обаче никак не се отрази добре на психиката й, както самата тя неведнъж е споделяла. 

След завръщането си на музикалната сцена Марая е като преобразена. Тя е понатрупала килца, но това не би било проблем, ако не ги подчертаваше с лъскави и силно изрязани дрехи. Последваха множество пластични операции и красавицата се превърна по-скоро в карикатура. 

Въпреки всичко обаче Марая си остава една от живите легенди в музикалната история. Много от нейните песни са шедьоври и със сигурност ще останат за поколения наред. 


Теми   марая кери


x