Кендъл и Кайли Дженър - сестри за милиони

от в 01:08 на 10.06.2016 в Световни звезди

Оцени тази статия:
Кендъл и Кайли Дженър - сестри за милиони famous.bg

Кендъл и Кайли Дженър - сестри за милиони

Кендъл и Кайли Дженър - сестри за милиони Снимка: Facebook Kendal Jenner

Най-актуалните сестри отново атакуват световните медии. Кендъл и Кайли Дженър пуснаха своя лятна модна линия, като това е само едно от малкото неща, с които успяват да си навлекат милиони долари печалба. 

Кендъл и Кайли са част от клана Кардашиян. Те са сестри на Ким Кардашиян - с обща майка, но различни бащи. Двете изгряват под прожекторите с появата на риалити шоуто, в което участват с останалите си три сестри. Като най-млади бързо успяват да привлекат вниманието на публиката.

Кендъл се захваща с мода и днес е сред топ моделите на Victoria' Secret, а Кайли изживява любовен роман с рапъра Tyga. Докато Кендъл живее в апартамент в Лос Анджелис и е неразделна с друга моделка - Джиджи Хадид, то Кайли се шири в нов палат за 6 милиона долара. Кендъл залага на моделската линия поведение - скъпи, но семпли дрехи, елегантен Range Rover и често може да бъде видяна сред обикновените хора, чийто живот се опитва да споделя. Кайли обаче е типичното RnB момиче - снимки край луксозни басейни, тежът грим дори и на плажа и бутиков модел отново на Range Rover. 


Теми   кайли дженър | кендъл дженър

Още по темата



x