Грандиозен финал на турнето на The Voice

от в 20:06 на 17.09.2019 в Събития

Оцени тази статия:
Грандиозен финал на турнето на The Voice famous.bg

Грандиозен финал на турнето на The Voice

Грандиозен финал на турнето на The Voice Снимка: Тодор Милиев

Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour взриви София. Десетки хиляди се забавляха с най-големите звезди на България. Повече от 3 часа хитове се лееха на площад "Княз Александър I Батенберг". Над 20 артисти от българската музикална сцена завлядаха столицата.

 Ударното начало поставиха невероятните движения и перфектен микс от балет NOVA, балет NOVA Junior и DJ Doncho. Eva Parmakova изпълни най-големите си хитове, сред които "Ти Губиш" и "Tell Me Right". Yoana даде заявка, че няма да си почиваме и за миг с "Да не спим" и "Fiesta", която се изкачи до №1 в Top 10 на радио и телевизия The Voice.

 BallaN покори голямата сцена с уникални движения и хитовете "Ко Ш Прайм" и "Богат", която ден преди грандиозния финал стана хит №1 в BG Voice Top 10. Грациите от 4Magic изпълниха проектите, които цяла България обича и подкрепя - "Together (Вечерай, Радо)" и "Колко ми липсваш".

 ALMА, която покори родните и световните класации с хитовете "Perfect" и "Don't Know" доказа, че перфекционизмът води до върхове в музиката. Появата на Choko взриви феновете на площад "Батенберг" със своите "Anaconda", "Bebo" и "Черешка". Макар и за първа година на големия финал, той спечели любовта на публиката, която пя с него всяка от песните му.

Специални гости в София бяха и Alex & Vladi, които поканиха на сцената момчета с "Laptop" Young BB Young, за да изпълнят "Superman", "Мерак", "Имаме цялото време" и "Мафиот". Детето сос, което заедно с V:RGO популяризира трап музиката, TRF, доказа, че този стил има многобройни фенове, които са готови да го подкрепят. Той подари на публиката безценни мигове с изпълненията на "Anaconda", "За ден" и "Ей тука, ей тъй".

 Михаела Филева и Васето Крумов не изневериха на стила си и оправдаха очакванията на феновете за незабравимо изживяване под звуците на китара и в компанията на "Инкогнито", "Латино Сеньорита", "Играем за Победа", "Танцувам Само за Теб", "А дано, ама надали" и "Без етикети".

 Една истинска "Антилопа" направи столицата своя територия. TITA излезе на сцената с уникален костюм и под звуците на "Късай", "Photoshop", "Първа среща" и "Антилопа", доказа, че може да се превъплати във всяка роля.

 Момичето с глас от световна величина, Михаела Маринова, показа класа, стил, техника и гласови данни с "Tiempo", "Един срещу друг", "Само теб" и "Очи в Очи". Неуморната DARA зарази със своята неизчерпаема енергия всички на Грандиозния финал на #CCTVHET19 с любимите на публиката "К'во Не Чу", "Все На Мен" и "Соса Маже", към който се присъедини TRF. Тя не пропусна да изпълни емблематичната си песен за лято 2019 "Darbie", както и добре познатите "Родена Такава", "Недей" и "My Time".

Момчетата "Само по Татуси" - Pavell & Venci Venc' поздравиха специално всички "Момичета от Квартала" със "SeTaaBrat" и "Fake Profile", а след това ни пренесоха в "Havana". За да изпратят лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 подобаващо за последното си парче от сцената на Големия финал поканиха Михаела Маринова и напомниха за идването на есента с "Листата Падат".

 Очаквано за гвоздей на вечерта публиката определи Криско. Със своята "Bazooka", той взриви публиката на площада и продължи селекцията от хитове с "Мърдай". За да докажат, че изпълнителите на турнето са истински "Герои", на сцената се появиха Pavell & Venci Venc' за общото им едноименно парче. Всички меломани, които се присъединиха на #CCTVHET19 в София имаха възможност да чуят модерната интерпретация на един от класическите български хитове в изпълнение на Криско и TITA - "Искам да бъда с теб". Кулминацията на вечерта настъпи с "Гледай Как Се Прави" и летния хит на годината "Да или Не".


Теми   the voice | турне


x