Джена: Без Наско сърцето ми бие странно

от в 14:25 на 19.12.2018 в Светски шум

Оцени тази статия:
Джена: Без Наско сърцето ми бие странно famous.bg

Джена: Без Наско сърцето ми бие странно

Джена: Без Наско сърцето ми бие странно

Любовната приказка на Джена и Атанас Стоев започва преди три години, когато се виждат за първи път на живо и се влюбват от пръв поглед. От този момент нататък те са неразделни. Това се случва в семейната къща на Канарите, където Наско трябва да пусне на Джена песните, с които тя трябва да се включи в юбилейния концерт на оркестъра, става ясно от първото интервю на звездната двойка за “Папараци”. Няколко месеца по-късно, точно на Бъдни вечер, Наско предлага брак на Джена:

“Случайно стана. Бъдни вечер винаги е бил празника, на който нашето семейство се е събирало и тъй като тя беше свободна на този ден, не се поколебах всичко да се случи тогава – а певицата продължава – Наско е много потаен. Когато реши да прави изненада, последна разбирам аз. На Бъдни вечер, тогава беше първият ми празник с неговото семейство. В семейство Стоеви на всеки един празник се спазват българските традиции. Свекърът ми беше запалил камината, бъдника гореше, трапезата беше сложена, седнахме на масата. Насето беше много уверен в себе си, изобщо не беше притеснен, падна на колене и ми предложи.”

Джена разкрива пред Венета Райкова, че в семейния си живот се води от чистите чувства и любовта, и с Наско са винаги заедно, защото когато него го няма, сърцето й бие странно, чувства празнота и не й е комфортно:

“Появи ли се, край. Усмихната съм, спокойна съм, при него е същото и от това по-хубаво няма. Аз не мога да изляза на сцената вече, ако него го няма да ми даде любовта. Защото, ако я няма тази чистота, няма кой да ти дава сила. Неслучайно казват, че здравото семейство, силното семейство, всъщност те крепи и ти дава сила да се реализираш.”

Двамата не крият, че като всяко семейство понякога се карат, но накрая още повече се обичат. Джена си спомня, че в началото на съвместния им живот й е било трудно да се пречупи, но вярва, че няма хармоничен брак, в който жената да е камъка:

“Жената трябва да смъкне малко гарда, за да може да остави мъжа да води и мъжа да бъде силата, а жената да бъде нежната и да бъде балансьор.”

По всичко изглежда, че техният син ще наследи таланта им, защото любимата му играчка са палките за барабани на баща му, а когато чуе народна музика, целият започва да “ври и кипи”. Както е казал народа: “Кръвта вода не става”, а Атанас III най-вероятно ще е трето поколение музикант.


Теми   атанас стоев | джена

Още по темата



x