A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open './assets/captcha/1575655007.4806.jpg' for writing: No such file or directory

Filename: libraries/antispam.php

Line Number: 147

Дамян Попов и Миа отново заедно - Famous.bg


Дамян Попов и Миа отново заедно

от в 15:38 на 17.12.2017 в Музика

Оцени тази статия:
Дамян Попов и Миа отново заедно famous.bg

Дамян Попов и Миа отново заедно

Дамян Попов и Миа отново заедно

“Излез”, най-новият видеоклип на Дамян Попов и Миа, вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial. Певецът сподели пред www.planeta.tv, че идеята за песента му е хрумнала съвсем случайно преди година и половина докато е тренирал във фитнес-залата и веднага е решил, че ще я запише с Миа.

“С Миа ме свързват сцената и приятелството от цели 15 години и затова изборът ми за дуетна партньорка бе категоричен и съм много щастлив, че направихме “Излез” заедно. Това е третият ни съвместен проект, в който сме заложили на чист поп”, казва Дамян Попов.

“Излез” е по музика на Дамян Попов, аранжиментът е на Калин Димитров, а текстът е написан от Росен Димитров. Видеоклипът е дело на Радина Миленчева и Радослав Георгиев. Върху визиите и стайлинга си в лентата двамата изпълнители работиха с екип в следния състав – Christiano Pi /стил/, Марина Младенова /грим/, Емилио Стефано и Ahmadabo Aeshah - Habibi /коса/.
Още тази седмица Дамян Попов и Миа ще имат възможност да представят на живо новия си дует “Излез” на свое съвместно участие на морето.


Теми   дамян попов | излез | миа

Още по тематаx