Топ 5 на известните майки работохолички

от в 10:46 на 17.07.2017 в Светски шум

Оцени тази статия:
Топ 5 на известните майки работохолички famous.bg

Топ 5 на известните майки работохолички

Топ 5 на известните майки работохолички

Те са известни и въпреки своите обществени ангажименти, успяват да отгледат и децата си. Славата ги показва в една светлина, но у дома са грижовни и отдадени на наследниците си. 

Деси Стоянова - водещата на "Преди обед" се радва на две деца. И въпреки че всяка делнична сутрин става по тъмно, за да се отдаде на предаването си, след края на своите служебни ангажименти, се втурва към дома си, за да се отдаде на ангажиментите си на майка. 

Галена има двама сина, при което малкият Александър се роди преди два месеца. Това обаче не попречи певицата да се завърне скоростно на сцената и да обикаля цялата страна, за да калкулира приходи в семейния бюджет. 

Горе-долу толкова бързо се завърна на сцената и след раждането на дъщеря й Мира и Емилия. Изпълнителката се грижи старателно и за момченцето си Иван, като нито за момент се е показала умора от съпътстващите си дейности - на звезда и на майка.

Биляна Йотовска успешно се изявява като фитнес модел, танцьор в нощни клубове и бизнес дама. Това обаче само я стимулира да е перфектна домакиня и да се грижи за малката си дъщеричка и половинката си Митко Димитров. 

Гала от години е на телевизионния екран, но най-голямата й слабост е дъщеря си. Въпреки натоварения си график и раздялата с бащата на детето, успя да отгледа момиче за пример. 

 


Теми   биляна йотовска | гала | галена | деси стоянова | емилия

Още по темата



x