Криско се качва на сцената на BG Music Festival 2019

от в 11:42 на 07.06.2019 в Музика

Оцени тази статия:
Криско се качва на сцената на BG Music Festival 2019 famous.bg

Криско се качва на сцената на BG Music Festival 2019

Криско се качва на сцената на BG Music Festival 2019

За трета поредна година BG Music Festival събира на едно място едни от най-големите музикални звезди на България. Криско, Dara, Murda Boyz, IVY, Мonty & Petya Alexa са хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала, който ще се проведе на 7 и 8 юни в Летния театър на град Сандански.

По традиция в петъчната вечер (7 юни) сили ще премерят 20-те песни на финалисти. След тяхната изява на голямата сцена ще се качат любимците на БГ рапа Murda boyz, които ще представят хитовете „Пие ми се“, „Papi”, „Bloody Mary”, „Искаш“ и други. Публиката на Летния театър ще може да се наслади и на хитовете на Dara. Поп сензацията ще зарадва своите фенове с изпълнения на „Недей“, „Все на мен“, „Родена такава“, “К‘во не чу“, „My time” и други.

Кой ще грабне наградите от третото издание на BG Music Festival ще стане ясно на галавечерта (8 юни). Тогава ще бъдат обявени победителите във всяка от трите категории в стиловете – поп, рок, хип-хоп/R&B.

За блестящия финал на фестивала музикалният идол на България Криско ще взриви сцената на Летния театър в град Сандански като изпълни едни от най-големите си хитове. Всички фенове ще могат да чуят и най-новото му парче „Незаменим“, което ще представи след двегодишна пауза откъм самостоятелни песни.

Водеща на грандиозното събитие ще бъде R&B изпълнителката IVY.


Теми   bg music festival | криско

Още по темата



x