Игра на инвестиции: Lendermarket платформата, която ни дава сигурност и добра доходност

от в 08:30 на 17.11.2021 в Събития

Оцени тази статия:
Игра на инвестиции: Lendermarket платформата, която ни дава сигурност и добра доходност Весела Узунова

Игра на инвестиции: Lendermarket платформата, която ни дава сигурност и добра доходност

Игра на инвестиции: Lendermarket  платформата, която ни дава сигурност и добра доходност

Инвестиции през 2021-ва година? Може би мнозина от вас смятат, че това е прекалено рисковано. Истината е, че съществува платформа, която ни гарантира висока доходност, сигурност и байбек гаранции на кредитите в нея.

Мнозина смятат, че доходността на заемите в подобен тип платформи достига най-много до 12% процента. Но пандемията наложи нови правила и доходността на заемите в Lendermarket вече е между 12 и 15.10% на годишна база.

В Lendermarket има много добра наличност на заеми и те се предлагат предимно от CreditStar - кредитна група с 15-годишна история. CreditStar използват алгоритми, автоматизирани процеси и специални анализи, с чиято помощ предлагат достъпни кредити на клиенти от 8 страни в Европа.

Платформата е изключително лесна за ползване и има много добра функционалност. Не е необходим богат опит в инвестициите, за да можем да предвидим кои от тях ще бъдат доходни. 

Изминалата година подложи много P2P платформи на сериозни изпитания, но Lendermarket се представи повече от добре. Именно стабилността, която ни дава, я превръща в правилен избор.

Как е възможно това?

Много просто - заемите са с лихви от 14%, от който могат да се възползват и новите, и вече съществуващите инвеститори в Lendermarket. Важно е да имаме предвид, че в платформата има 1% кешбек за нови инвеститори през първите 60 дни. Бонусът е безсрочен и с негова помощ можем да открием кредити с доходност над 14% или дори 15% и със срок до 6 месеца. По този начин, изчислено на годишна база, доходността е над 14%.


Теми   lendermarket | инвестиции | кешбек


x