Дамян Попов: Сбъдвам мечтите си стъпка по стъпка

от в 22:46 на 16.01.2018 в Интервюта

Оцени тази статия:
Дамян Попов: Сбъдвам мечтите си стъпка по стъпка famous.bg

Дамян Попов: Сбъдвам мечтите си стъпка по стъпка

Дамян Попов: Сбъдвам мечтите си стъпка по стъпка

Първият ни гост за 2018 година е Дамян Попов, който изпрати определено много силна година. Лятото премина под звуците на безапелационния му хит "Твоето момче", в който си партнира с Дивна, а съвсем наскоро издаде и дуета си с Mia "Излез". 

 - Здравей, Дамян. Хващам те минути, след като излизаш от клиника. Какво се е случило?

Слава богу, съм жив и здрав! Претърпях интервенция, която дълго отлагах във времето, а именно - присаждане на коса. Доверих се изцяло на екипа на д-р Елза Банковска и DHI Clinic Bulgaria и съм много щастлив, защото мина повече от добре. От години страдам от косопад, а това е много неприятен проблем, не само за един артист, но и за един мъж, който държи на външния си вид. Единственото, което се чудя, е защо съм отлагал толкова време разрешаването на този проблем, когато буквално е въпрос на няколко часа.

 - Значи съвсем скоро ще те видим нов и променен?

Със сигурност, имам нужда единствено от малко време, в което да се възстановя и съответно косата, която присадихме, да израсне. За летния сезон ще съм като нов. 

- А как се реши, кое те подтикна да се свържеш с DHI?

Отдавна бях чувал за DHI, посещавал съм сайта им, но това, което наклони везните в посока към тях, е промяната, която видях след присаждането на коса на моя колега - Крум. Той се подмлади, освежи. Само мъж, който не се е сблъсквал с този проблем, не може да те разбере. Оплешивяването създаваше у мен голям комплекс, благодаря на д-р Банковска за всичко, което направи и прави все още за мен. Разбирам защо толкова хиляди хора са й се доверили и са се оставали в ръцете й. 

- Преминаваме към музиката. Наскоро издаде нов дует – този път с Mia. Разкажи как се роди идеята за парчето ?

Новата дуетна песен е озаглавена "Излез" и вече се радва на сериозен успех. Имаме стотици хиляди гледания, песента звучи навсякъде, отзивите са много положителни. Идеята за песента дойде от мен самия, на мен ми хрумна кантото, докато си тренриах във фитнеса. Изпях я на Mia и решихме, че ще запишем песента заедно, работихме с Калин Димитров по аранжимент и Росен Димитров по текста.

- Как подбираш авторите, с които работиш?

Подбирам внимателно песните, които издавам, отворен съм към всички автори без значение, в кой жанр те творят. Стига да ме грабне една песен, няма значение дали авторът й е творил основно за хип-хопа, поп-а или дори поп-фолка. Работил съм с много различни автори - Графа, Криско, Оцко, Стамен Янев, но като че ли във времето най-добре си паснахме с Калин Димитров, именно с него създадохме най-силните ми и емблематични проекти - "Не виждам без теб", "Делено на две, "Твоето момче". 

- Завърна се и от екзотично място – остров Тенерифе.

Уникално местенце, толкова близко до нас. Очарован съм и смятам много скоро да се завърна - красиви плажове, готини барове. Канарските острови определено ме спечелиха.

- Наскоро ни изненада и със снимки от Ню Йорк. Коя е следващата дестинация, към която се отправяш?

Ню Йорк беше голяма мечта. Пето Авеню, Бродуей, Тайм-скуейър... Винаги съм мечтал да се докосна до "Голямата ябълка". Имах възможността и да гостувам на мои приятели в Манхатън и да отпразнувам "Деня на Благодарността", гледайки традиционния парад-спектакъл. Все още не съм набелязал нова дестинация, искам да поработя по-сериозно до лятото, а тогава опциите са много. 


Теми   дамян попов

Още по темата



x